GRATIS VERZENDING VANAF €50,-

WE ARE IN THIS TOGETHER

FROM TIME TO TIME NEW PIECES IN

GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
WE ARE IN THIS TOGETHER
TIME TO TIME NEW PIECES IN

RETOURNEREN

Verzending

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je pakketje verstuurd is, ontvang je van ons een e-mail met daarin je Track & Trace code. Zo kun je eenvoudig je bestelling volgen. Onze pakketjes worden verstuurd via PostNL.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95. Vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onze levertijd is tussen de 5-7 werkdagen.

Ruilen en Retourneren

Is een item toch niet helemaal naar wens? Download hier het retourformulier en volg de instructies. Het is nog niet mogelijk een artikel te ruilen. Wil je een andere maat of een item in een andere kleur? Dan kun je  zelf een nieuwe bestelling plaatsen!

Wanneer artikelen kapot of beschadigd zijn, kunnen wij deze helaas niet accepteren als retour. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

Tevredenheidsgarantie

Happy customers, daar worden wij blij van! Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, laat het ons dan alsjeblieft weten. We zorgen dan samen voor een passende oplossing, zodat iedereen tevreden is.
Be kind. Be supportive. Be XTRA-SOCIAL!

Klachten, vragen & feedback ontvangen we graag via customerservice@xtra-social.com en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Verzending van interieurartikelen

Voor interieur artikelen geldt: vandaag besteld, binnen 2 werkdagen in huis. Je kunt er voor kiezen om deze artikelen thuis te laten bezorgen, of om deze op te halen in ons foodcafé.

Verzending van accessoires en gifts

Onze accessoires en cadeautjes worden ook binnen 2 werkdagen verstuurd. Je kan er ook voor kiezen deze artikelen op te halen in het XTRA-SOCIAL. Foodcafé.

Verzending van kleding

Het kan tot 5-7 werkdagen duren voordat onze T-shirts, hoodies en sweaters verstuurd worden. De reden hier voor is dat deze artikelen customized gedrukt worden voor jou. Bestel jouw favoriete item dan ook op tijd!

Ruilen

Helaas kunnen onze producten niet geruild worden. Wij hebben hier voor gekozen omdat het administratief dan niet bij te houden wordt wat wel en wat niet afgerekend is. Wel kan je ze retourneren en een nieuw product bestellen.

Retourneren

Wanneer je een product wilt retourneren, dan kan dit via ons foodcafé of via een verzendpunt. De retourkosten van het pakket zijn voor eigen rekening. Mocht je de gehele bestelling retourneren, dan krijg je de verzendkosten vergoed mocht je deze hebben betaald.

Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat jij blij wordt van jouw product! Mocht er onverhoopt nu toch iets niet in orde zijn, laat het ons dat alsjeblieft weten. Dan gaan wij kijken of we voor een oplossing kunnen zorgen. Mail naar customerservice@xtra-social.nl.

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Bekijk dan nu onze FAQ of Algemene Voorwaarden.